Werkzaam in

Deventer, Raalte, Zwolle en omgeving

Wij werken als hovenier vanuit Olst. Ons werkgebied strekt zich uit over Deventer, Raalte, Zwolle en omgeving. Op de kaart hebben we enkele plaatsen uitgelicht, waarin we actief zijn. Kijk op onderstaande pagina’s voor meer informatie over de specifieke werkgebieden. Staat uw woonplaats er niet bij, maar woont u wel in de omgeving? Ook dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor tuinaanleg, onderhoud of een 3D tuinontwerp op maat. Neem contact op voor meer informatie.

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in:

Of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp, de aanleg van uw tuin, nieuwe bestrating, beplanting, een zwemvijver of zwembad, automatische beregeningssystemen of het tuinonderhoud. Onze ervaren hoveniers pakken het aan en zorgen dat u binnenkort heerlijk geniet van de tuin die helemaal bij u past.

Hoveniersbedrijf Raalte staat voor kwaliteit

Profiteer van duurzame resultaten

Is het ontwerp akkoord, dan kiezen we samen met u onder meer de materialen, verlichting en beplanting uit. Zo werken we het definitieve ontwerp tot in detail uit. We werken altijd met kwaliteitsmaterialen om een duurzaam resultaat te waarborgen. Is dat duurder? Gelukkig niet.

Kwaliteitsmaterialen zijn er in verschillende prijsklassen. Doordat kwaliteitsmaterialen langer meegaan en langer mooi blijven, zijn ze uiteindelijk zelfs vaak goedkoper. Wij adviseren u graag over betaalbare kwaliteit.

Loopt u al een tijdje met uw tuinwensen rond? 

We helpen u graag om uw (bedrijfs)tuin nog mooier te maken.

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof.

Neem contact op

Loopt u al een tijdje met uw tuinwensen rond? 

We helpen u graag om uw (bedrijfs)tuin nog mooier te maken.

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof.

Neem contact op

Klanten vertellen

9.2Hoveniersbedrijf Boerhof is werkzaam in Olst en omgevingWij werken als hovenier in Deventer, Raalte, Zwolle en omgeving. Bekijk de specifieke werkgebieden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor tuinaanleg.Hoveniersbedrijf Boerhof9999Hoveniersbedrijf Boerhof is werkzaam in Olst en omgeving Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl