Tuinontwerp

Een tuinontwerp laten maken op maat
De basis van zorgeloos tuinplezier

Een goed doordacht tuinontwerp is de basis van een leven lang tuinplezier. U weet wat u mooi en belangrijk vindt in uw tuin. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een exclusief tuinontwerp dat voldoet aan al uw wensen.

Welk tuinontwerp past bij u?

Of u nu houdt van een landelijke tuin of een moderne tuin met een luxe uitstraling, gek bent op tuinieren of juist een onderhoudsvriendelijke tuin voor ogen heeft. Hoveniersbedrijf Boerhof begeleidt en adviseert u in de verschillende fases van het tuin ontwerpen.

Uw persoonlijke sfeer

Wij dragen u volop mogelijkheden aan en maken uw ideeën concreet, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Zo vertalen we uw wensen naar een uniek, sfeervol en persoonlijk tuinontwerp. 

Graag gaan wij voor u aan de slag om een mooi tuinontwerp te maken.
Neem vrijblijvend contact met ons op

In 3 stappen uw droomtuin in beeld

Zo gaat het maken van een tuinontwerp in z’n werk:

Tuinontwerp | Hoveniersbedrijf Boerhof

1. Inventarisatie van wensen 

Een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek. U vertelt, wij luisteren en stellen een heleboel vragen. De belangrijkste vraag is; hoe wilt u uw tuin graag gebruiken? Andere aspecten die aan bod komen zijn onder meer uw gezinssamenstelling, tuinonderhoud, beregening, beplanting, verlichting, (zwem)vijver of zwembad? 

Ruimte, grondsoort en zonlicht
Het is fijn als we uw huidige tuin kunnen zien om een goede indruk te krijgen van onder meer de ruimte, de ligging ten opzichte van de zon, de grondsoort, het woonhuis en de omgeving. Moet het huis nog gebouwd worden en wilt u nu alvast een tuinontwerp laten maken? Dan kan het gesprek ook bij ons op kantoor plaatsvinden.

Tuinontwerp | Hoveniersbedrijf Boerhof

2. Sfeerproeven met het 3D tuinontwerp

Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een landelijke tuin, een moderne tuin of een combinatie van sier- en moestuin, wij hebben ruime ervaring met de diverse stijlen en komen na het gesprek snel met het concept tuinontwerp. U ontvangt het tuinontwerp op papier en we komen het 3D tuinontwerp toelichten bij u thuis. Zo maakt u alvast een virtuele wandeling door uw nieuwe tuin. 

Uw droomtuin, nu en over 5 jaar
In het 3D tuinontwerp ziet u precies hoe uw tuin eruitziet in de verschillende seizoenen, hoe u uitkijkt op de tuin vanaf het terras, hoe het groen en de planten rust en harmonie geven, hoe de planten en materialen ogen en hoe de tuin ’s avonds mooi verlicht is. Het is zelfs mogelijk alvast door uw tuin over 5 jaar te lopen, zodat u een goed beeld krijgt van de bloei en groei op de langere termijn. 

Zijn er dingen die u wilt veranderen? In deze fase kunnen we alles nog eenvoudig aanpassen, uiteraard in overleg en afgestemd op uw budget. 

Tuinontwerp | Hoveniersbedrijf Boerhof

3. Begroting en realisatie 

Is het tuinontwerp definitief, dan ontvangt u van ons een heldere offerte en duidelijke planning voor de tuinaanleg. Bent u akkoord met de offerte, dan starten we zo snel mogelijk met de voorbereidingen en het aanleggen van uw droomtuin. 

Ontwerpen van bedrijfstuinen

Naast particuliere tuinen ontwerpen we ook graag uw bedrijfstuin. Een mooie bedrijfstuin geeft uw kantoor en werkomgeving niet alleen een eigen karakter. Ze zorgt ook voor een representatieve uitstraling en heeft een positieve invloed op de werkprestaties van medewerkers. Bij het ontwerpen van uw bedrijfstuin houden we rekening met gebruik, onderhoud en en kosten.  

Lees meer over
Bedrijfstuin aanleggen

“Wilt u een tuinontwerp laten maken en zien hoe uw droomtuin eruitziet?”

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof 

Neem contact op  

halfpicstopTuinontwerpTuinontwerp

Klanten vertellen

9.2Tuinontwerp laten maken | 3D TuinontwerpEen goed tuinontwerp laten maken zorgt voor jarenlang tuinplezier. Kijk voor inspiratie, advies en een sfeervol 3D tuinontwerp bij hoveniersbedrijf Boerhof.Hoveniersbedrijf Boerhof8080Tuinontwerp laten maken | 3D Tuinontwerp Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl