Tuinonderhoud

Tuinonderhoud
Elk seizoen een mooie tuin

Een mooie tuin vraagt aandacht en onderhoud. Heeft u een druk leven en weinig tijd, dan schiet de tuin er gemakkelijk bij in. Wilt u in uw vrije tijd genieten van uw tuin in plaats van werken in uw tuin? Schakel dan onze hoveniers in voor uw jaarlijkse of periodieke tuinonderhoud.

Heeft u vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Met deskundig onderhoud, dat op tijd wordt gepleegd, geniet u elk seizoen maximaal van uw tuin.
Denk bij tuinonderhoud aan:

  • Verwijderen van onkruid en blad
  • Knippen van hagen
  • Snoeien van beplanting
  • Nieuwe beplanting en bollen planten
  • Boomonderhoud
  • Onderhoud aan gazon
  • Tuinbemesting
  • Onderhoud aan de vijver, schuttingen,
    tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Tuinonderhoud op maat

Jaarlijks, periodiek of incidenteel

Hoe we uw tuin onderhouden, stemmen we volledig af op uw wensen. Wilt u het tuinonderhoud en het snoeiwerk in het voor- en najaar uitbesteden? Tuiniert u graag en wilt u onze deskundige hulp incidenteel inschakelen wanneer u tijd te kort komt? Of wilt u uw tuin volledig laten onderhouden? Boerhof verzorgt tuinonderhoud op maat.

Onderhoudsplan en eerlijk advies

Wanneer we uw tuin periodiek of volledig onderhouden, bespreken we vooraf exact wat uw wensen zijn. We stellen een onderhoudsplan op waarin helder op een rijtje staat welk tuinonderhoud wanneer wordt gedaan en wat de bijbehorende kosten zijn. Zo weet u zeker dat uw tuin goed wordt onderhouden en komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. 

Goed onderhoud maakt uw tuin toekomstbestendig

De mooiste tuin op de langere termijn

Ons klimaat verandert langzaam. Periodes van droogte worden afgewisseld door extreme warmte en veel water. Daarom bekijken we per jaar – en soms per seizoen - wat u tuin nodig heeft. We monitoren de beplanting en adviseren u over bemesting en grondbewerking.

Met de juiste bemesting, spoelt het grondwater minder snel weg en heeft droogte een minder groot effect op uw tuin. We sturen op allerlei ontwikkelingen en zorgen we dat uw tuin niet alleen dit jaar, maar ook op de langere termijn floreert. 

Tuinonderhoud

Zakelijke tuinonderhoud

Voor bedrijven, instellingen, vve’s en scholen  

Groen is meer dan een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Het zorgt voor een prettige werkplek en verhoogt de concentratie en productiviteit van de medewerkers. Het onderhouden van een bedrijfstuin is niet ingewikkeld, maar wel noodzakelijk om de voordelen van een bedrijfstuin te behouden en te benutten. 

Tuinonderhoud door vakmensen

Bij hoveniersbedrijf Boerhof is het tuinonderhoud in professionele handen. Of het nu gaat om het groen bij de voordeur, een kleine binnentuin of een grote bedrijfstuin rondom het pand, hoveniersbedrijf Boerhof onderhoudt al uw groen en geeft uw bedrijfstuin een professionele en aansprekende uitstraling. 

Lees meer over
Bedrijfstuin aanleggen

Wilt u in uw vrije tijd genieten van uw tuin in plaats van werken in uw tuin? 

Wij helpen u graag bij uw tuinonderhoud

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof 

Neem contact op  

halfpicstopTuinonderhoud

Klanten vertellen

9.2Tuinonderhoud | Hovenier BoerhofMet het juiste tuinonderhoud geniet u ieder seizoen een mooie tuin. Schakel Hoveniersbedrijf Boerhof in voor uw jaarlijkse of periodieke tuinonderhoudHoveniersbedrijf Boerhof8383Tuinonderhoud | Hovenier Boerhof Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl