Tuinaanleg

Tuinaanleg en tuinrenovatie
Voor particulieren en bedrijven

Is het tuinontwerp definitief, dan staan onze hoveniers klaar voor het echte werk. Of ze nu een kleine tuin aanleggen in een nieuwbouwwijk, een ruime leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf of een complete tuinrenovatie realiseren, ons vaste team van hoveniers draait nergens de hand voor om. 

Lees meer over
Tuinontwerp TuinonderhoudZwemvijvers

Of heeft u vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kies voor kwaliteit

Profiteer van duurzame resultaten

Voorafgaand aan de tuinaanleg bespreken de hoveniers die de tuin aanleggen het tuinontwerp nog een keer volledig met elkaar en met u door. Tot in detail worden de materialen, beplanting en planning besproken. We werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen om een duurzaam resultaat te waarborgen. Kwaliteit klinkt voor veel mensen duur in de oren. Niets is minder waar. Kwaliteitsmaterialen zijn er in verschillende prijsklassen. Doordat kwaliteitsmaterialen langer meegaan en langer mooi blijven, zijn ze op den duur goedkoper. Wij adviseren u graag over betaalbare kwaliteit.

Vakmensen 

Met een passie voor groen

Onze hoveniers zijn goed opgeleid. Ze hebben liefde voor het vak en alles wat met groen en natuur te maken heeft. Als geen ander kennen ze de mogelijkheden om van uw tuin een plek te maken die de rust en uitstraling heeft die u zoekt en waar u volop kunt genieten met uw gezin, familie en vrienden. 

Voorkom onnodige kosten en verspilling van materialen
Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in pergola’s en vlonders, sierbestrating, tuinverlichting, (zwem)vijvers, schuttingen, beregeningssystemen en uiteraard beplanting. Zowel bij een complete tuinaanleg als bij een tuinrenovatie kijken we ook praktisch naar de al aanwezige materialen en indeling van de tuin. Daar waar bestaande materialen nog goed zijn en delen van de indeling hergebruikt kunnen worden, kijken we in goed overleg wat we kunnen behouden om verspilling en onnodige kosten te voorkomen.

Tuinontwerp van uw tuinarchitect

Tot in detail uitgewerkt 

Heeft u de inrichting van uw erf, kavel of tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect? Dan zorgen wij voor de complete uitvoering van het tuinontwerp. Tot in detail verzorgen wij de aanleg van de tuin met de materialen, beplanting en bestrating zoals ontworpen en afgesproken met de tuinarchitect.

Wilt u dat uw tuin het hele jaar door netjes en goed onderhouden wordt, zodat ze floreert en u jaar in jaar uit volop geniet van uw tuin? Overweeg dan ook ons tuinonderhoud.

Tuinaanleg | Hoveniersbedrijf Boerhof

Zwemvijver aanleggen

Zwemmen in natuurlijk water

Zwemmen in natuurlijk, levend water is gezond en ontspannend. Onze hoveniers zijn ervaren in de aanleg van zwemvijvers voor particulieren. Met behulp van de juiste waterpomp en plantenfilters ontstaat er een natuurlijke zuivering van het water. Chloor en zout zijn niet meer nodig om het zwemwater schoon te houden. Zo beschikt u over een prachtige plantenvijver die geschikt is voor een verfrissende duik. Dat zorgt gegarandeerd voor een goed begin van uw dag!

Tuinaanleg | Hoveniersbedrijf Boerhof

Tuinaanleg voor bedrijven

Een representatieve en prettige werkomgeving

Bedrijven, instellingen en overheden besteden steeds meer aandacht aan een prettige en vooral groene werkomgeving. Zowel binnen als buiten. Met de aanleg van een mooie bedrijfstuin zorgt u niet alleen voor een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Een fraaie, groene buitenkant is ook een visitekaartje voor klanten, cliënten en bezoekers.

Lees meer over
Bedrijfstuin aanleggen

Tuinaanleg | Hoveniersbedrijf Boerhof

Tuinonderhoud bedrijven

Hoveniersbedrijf Boerhof verzorgt voor bedrijven zowel het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud van de complete bedrijfstuin. Het onderhoud kan op periodieke en op jaarlijkse basis plaatsvinden. Denk aan bijvoorbeeld het snoeien van hagen, bomen en struiken, onkruid verwijderen, grasmaaien en terrassen en paden (milieuvriendelijk) reinigen.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof 

Neem contact op  

halfpicstopTuinaanleg

Klanten vertellen

9.2Hoveniersbedrijf Boerhof | Tuinaanleg en tuinrenovatieTuinaanleg voor particulieren en bedrijven. Met een passie voor groen zorgen wij ervoor dat uw tuin er in ieder seizoen mooi bij staatHoveniersbedrijf Boerhof8181Hoveniersbedrijf Boerhof | Tuinaanleg en tuinrenovatie Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl