Sitemap

Sitemap

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in:

Of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp, de aanleg van uw tuin, nieuwe bestrating, beplanting, een zwemvijver of zwembad, automatische beregeningssystemen of het tuinonderhoud. Onze ervaren hoveniers pakken het aan en zorgen dat u binnenkort heerlijk geniet van de tuin die helemaal bij u past.

Bij Hoveniersbedrijf Boerhof krijgt u 

  • Volop nieuwe ideeën en mogelijkheden
  • Open en eerlijk advies 
  • Complete offerte
  • Heldere planning 
  • Afspraak is afspraak 
  • Korte lijnen en snel antwoord op vragen

Erfgoedhovenier Boerhof

Boerhof streeft ernaar dat uw groen erfgoed op de juiste manier behouden blijft. Als Erfgoedhovenier werken we voor eigenaren van de beeldbepalende buitenplaatsen, monumentale boerderijen. Alles in groen erfgoed vergt inzicht in de historische aanleg en een goede planning voor de toekomst. Daarom staan wij stil bij de bijzonderheden en geschiedenis van de groenaanleg. En, denken we tegelijkertijd ver vooruit voor een volgende generatie. Zo is uw groene monument in vertrouwde handen.

Lees verder

Sitemap

Beregeningssysteem

Beregening is maatwerk. Niet ieder beregeningssysteem is geschikt voor uw tuin. U wilt bijvoorbeeld niet dat het terras, de muren en het houtwerk nat worden. Om plantenbakken, hagen en struiken te beregenen, maken we vaak gebruik van een druppelslang. Voor grotere oppervlakten (gazons en borders) kunnen we beregening sproeiers of onzichtbare pop-up sproeiers plaatsen. Het mooie van de pop-up systemen is dat ze na gebruik weer de grond in verdwijnen.

Meer info over beregening

Werkzaam in Deventer, Raalte, Zwolle en omgeving

Wij werken als hovenier vanuit Olst. Ons werkgebied strekt zich uit over Deventer, Raalte, Zwolle en omgeving. Op de kaart hebben we enkele plaatsen uitgelicht, waarin we actief zijn. Kijk op onderstaande pagina’s voor meer informatie over de specifieke werkgebieden. Staat uw woonplaats er niet bij, maar woont u wel in de omgeving? Ook dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor tuinaanleg, onderhoud of een 3D tuinontwerp op maat. Neem contact op voor meer informatie.

Klanten vertellen

9.2 Sitemap van Hoveniersbedrijf Boerhof Paginaoverzicht van de website van Hoveniersbedrijf Boerhof Hoveniersbedrijf Boerhof 79 79 Sitemap van Hoveniersbedrijf Boerhof Hoveniersbedrijf Boerhof 9.2 10 53

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

06 20 15 14 09
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl