Over ons

Liefde voor tuinen
Jarenlang tuinplezier

Hoveniersbedrijf Boerhof is het bedrijf van Nick Boerhof uit Olst. Samen met een vast team van ervaren en vakkundige hoveniers werkt hij dagelijks met veel liefde en plezier aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende tuinen. 

Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen 

Voor particulieren en bedrijven

Team Boerhof is breed inzetbaar en werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Een mooie tuin behelst meer dan alleen de beplanting. Daarom zijn onze jongens gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van bedrijfstuinen, terrassen en sierbestrating, tuinverlichting, beregening, pergola’s, boomverzorging, vijvers en zwemvijvers

Kwaliteit en jarenlang tuinplezier

Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. En kwaliteit is voor ons meer dan alleen een goed eindresultaat. Kwaliteit betekent dat we van begin tot eind aansluiten bij uw wensen, u zorgvuldig adviseren en u volledig ontzorgen. En uiteraard staat kwaliteit voor een sfeervol eindresultaat dat u jarenlang tuinplezier geeft. 

Bij Hoveniersbedrijf Boerhof krijgt u 

  • Volop nieuwe ideeën en mogelijkheden
  • Open en eerlijk advies 
  • Complete offerte
  • Heldere planning 
  • Afspraak is afspraak 
  • Korte lijnen en snel antwoord op vragen

Geen project te groot

En geen klus te klein! 

Hoveniersbedrijf Boerhof legt in het buitengebied van de hele regio grote, duurzame tuinen aan die passen in hun omgeving en de tijdsgeest van het woonhuis. Maar ook in het ontwerpen en aanleggen van een kleine stadstuin kunnen ze hun creativiteit en liefde voor groen, sfeer en harmonie helemaal kwijt!

Een mooie (bedrijfs)tuin moet mooi blijven

Wij onderhouden uw tuin met zorg 

Een tuin die goed wordt onderhouden, wordt alleen maar mooier en rijker. Uiteraard kunt u ook voor tuinonderhoud bij Boerhof terecht. Of u het tuinonderhoud nu eenmalig, gedeeltelijk of volledig wilt uitbesteden, wij besteden de aandacht aan uw tuin die nodig is om te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door goed bij ligt.

Werkzaam in Deventer, Raalte, Zwolle en omgeving

Wij werken als hovenier vanuit Olst. Ons werkgebied strekt zich uit over Deventer, Raalte, Zwolle, Wijhe, Schalkhaar, Diepenveen en omgeving.

halfpicstopOver ons

Klanten vertellen

9.2Hovenier Boerhof Olst | Kwaliteit en jarenlang tuinplezierHoveniersbedrijf Boerhof. Tuinontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven. Maak direct kennis met Nick Boerhof 06 20 15 14 09.Hoveniersbedrijf Boerhof9090Hovenier Boerhof Olst | Kwaliteit en jarenlang tuinplezier Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl