Boerhof, uw hovenier in Zwolle

Hovenier Zwolle?

Full service hovenier voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren hovenier in Zwolle? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf Boerhof. Met liefde voor groen en oog voor details luisteren we naar uw tuinwensen en ideeën. Of het nu gaat om het juiste tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin of onderhouden van uw tuin, onze hoveniers werken dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende tuinen in Zwolle en omgeving.

Met ons vaste team hoveniers bedienen we een grote klantenkring in Zwolle en omgeving (Zwolle, Raalte, Deventer, Schalkaar, Wijhe).

Een persoonlijk tuinontwerp 

Met de sfeer en materialen die bij u passen 

Uw tuin is een verlengstuk van uw woon- en leefomgeving in Zwolle. Hij moet helemaal aansluiten bij uw wensen en passen bij uw manier van leven. Onze hoveniers zijn goed opgeleid om de stijl en sfeer die u zoekt tot leven te brengen in uw tuin. Niet alleen het tuinontwerp is daarbij belangrijk. Ook de juiste keuze van materialen, bestrating en beplanting zijn belangrijk om helemaal de sfeer te creëren die u zoekt.

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

 • Een tuin met een landelijk karakter en karakteristieke hagen, bomen en perken 
 • Een luxe tuin met zwemvijver en buitendouche
 • Een moderne tuin met strakke lijnen
 • Een combinatie sier- en moestuin
 • Een rijk bloeiende tuin met insectrijke borders
 • Een onderhoudsvriendelijke tuin

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Zwolle?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Hoveniers met een passie voor groen 

Wij zetten onze specialistische kennis en ervaring voor u in

Onze ervaren hoveniers hebben liefde voor het vak en alles wat met groen en natuur te maken heeft. 
Alle hoveniers hebben hun eigen specialisme. Zo zijn er een aantal zeer ervaren met de tuinaanleg van landelijke en grote moderne tuinen in het buitengebied van de regio Zwolle. Enkele andere hoveniers zijn juist weer sterk in de aanleg van sfeervolle stadstuinen. Door de verschillende specialismen hebben we als hoveniersbedrijf brede kennis en ervaring in huis, die we dagelijks inzetten voor onze klanten in Zwolle en omgeving.

Ons team heeft specialisten op het gebied van:

Een zwemvijver in uw tuin 

Een vijver en zwembad in één

Houdt u van water? Heeft u altijd al een vijver en liefst een zwembad in uw tuin in Zwolle willen hebben? Dan is een natuurlijke zwemvijver wat voor u. Steeds vaker leggen onze hoveniers een zwemvijver aan. Door de mooie en natuurlijke uitstraling geniet u het hele jaar door van een natuurlijke vijver én zwembad in een.

Natuurlijk filtersysteem 

Een zwemvijver wordt gelukkig niet schoongehouden met chloor, zout of andere chemische middelen. Het water wordt op een natuurlijke manier gezuiverd door een plantenfilter. Dit zogenaamde hydrofilter werkt in combinatie met een waterpomp die het water langs de planten laat stromen. De planten zorgen vervolgens voor een natuurlijke zuivering van het water. Naast een prachtige plantenvijver heeft u zwemwater waar u iedere ochtend of avond een verkoelende duik kunt nemen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zwemvijver in uw tuin? Onze hoveniers leggen regelmatig zwemvijvers aan in Zwolle en omgeving. Ze geven u een eerlijk advies. 

Neem contact op

Tuinontwerp op maat voor jarenlang tuinplezier

Een tuinontwerp in de stijl en sfeer waar u van houdt

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan beginnen we met een plan, ofwel een persoonlijk tuinontwerp op maat. Immers, een goed tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier.
Hoveniersbedrijf Boerhof begeleidt en adviseert u van begin tot eind met het ontwerpen van uw droomtuin. We luisteren naar uw wensen, adviseren u over de vele mogelijkheden en komen met een tuinontwerp in de stijl en sfeer waar u van houdt. 

3D tuinontwerp: zo gaat uw tuin leven! 

De vertaling van uw wensen en ideeën komen we persoonlijk toelichten in een 3D tuinontwerp. Met het 3D tuinontwerp krijgt u een levensecht beeld van uw tuin. U maakt als het ware een virtuele wandeling door uw toekomstige tuin en ziet hoe de planten en de materialen ogen, hoe u vanaf het terras de tuin inkijkt en hoe de sfeer voelt. U kunt zelfs al zien hoe uw tuin er over bijvoorbeeld 5 jaar uitziet. Samen met u komen we zo in 3 stappen tot het definitieve tuinontwerp.

Boerhof, uw hovenier in Zwolle

Bedrijfstuinen ontwerpen in Zwolle

Aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen

Ook de bedrijven, instellingen en overheden in de regio Zwolle zijn goeie klanten van Hoveniersbedrijf Boerhof. Voor hen verzorgen we het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen. Een mooie tuin rondom uw kantoor, instelling of school zorgt voor een representatieve uitstraling en een heerlijke omgeving om te werken, te revalideren, te spelen en tot rust te komen. Voor goed aangelegde, onderhoudsvrije bedrijfstuinen in de omgeving Zwolle bent u bij de hoveniers van Boerhof aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf Boerhof Zwolle

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen 
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak 
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfstuin voor uw bedrijf, kantoor of instelling in de regio Zwolle? Maak kennis met de hoveniers van hoveniersbedrijf Boerhof.

Neem contact op

Boerhof, uw hovenier in Zwolle

Tuinaanleg Zwolle

Het echte werk kan beginnen

Is het tuinontwerp af en zijn de planten uitgezocht, dan gaan onze hoveniers zo snel mogelijk voor u aan de slag. Vooraf stemmen we uiteraard in overleg met u de planning af, zodat u weet wanneer we beginnen met de tuinaanleg en wanneer de tuin wordt opgeleverd. 

Geen klus te klein en geen project te groot

Onze hoveniers leggen veel verschillende tuinen aan in zowel de stad en het buitengebied van Zwolle. Maar of ze nu een kleine stadstuin aanleggen of een ruime leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf of een complete tuinrenovatie verzorgen van een landelijke tuin bij een monumentale boerderij, voor onze hoveniers is geen klus te klein en geen project te groot.

Duurzame resultaten zorgen voor langer tuinplezier

Bij de aanleg van tuinen (en bedrijfstuinen) werken we altijd met kwaliteitsmaterialen. Daarmee garanderen we een duurzaam resultaat en jarenlang tuinplezier. Kwaliteitsmaterialen zijn er gelukkig in verschillende prijsklassen. Zo houden we kwaliteit betaalbaar en blijft u tuin langer mooi.

Boerhof, uw hovenier in Zwolle

Tuinonderhoud

Elk seizoen een mooie tuin

Een mooie tuin vraagt aandacht en onderhoud. Heeft u een druk leven en weinig tijd, dan schiet de tuin er gemakkelijk bij in. Wilt u in uw vrije tijd genieten van uw tuin in plaats van werken in uw tuin? Schakel dan onze hoveniers in voor uw jaarlijkse of periodieke tuinonderhoud.

Wat kunnen onze hoveniers voor u doen:

Of u nu jaarlijks, periodiek of incidenteel op zoek bent naar een hovenier die uw tuin in Zwolle onderhoudt, onze hoveniers staan voor u klaar en zorgen voor tuinonderhoud op maat

 • Verwijderen van onkruid en blad
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen, tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Op zoek naar een hovenier in Zwolle die uw droomtuin ontwerpt, aanlegt en onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof. 

Neem contact op

halfpicstopHovenier Zwolle

Klanten vertellen

9.2Hovenier Zwolle | Boerhof, uw hovenier in ZwolleHovenier Zwolle | Hoveniersbedrijf Boerhof. Zoekt u een vakkundig hovenier in Zwolle? Maak kennis met hoveniersbedrijf BoerhofHoveniersbedrijf Boerhof9494Hovenier Zwolle | Boerhof, uw hovenier in Zwolle Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl