Hovenier in Wijhe

Hoe ziet uw droomtuin in Wijhe eruit?

Hoveniersbedrijf Boerhof is uw full service hovenier 

De tuin is onderdeel van uw woonruimte en moet perfect aansluiten bij uw manier van leven. In uw tuin wilt u genieten en tot rust komen. Of gezellig bijpraten met familie en vrienden op een warme zomeravond. Uw tuin straalt rust en harmonie uit en laat zich ieder seizoen van zijn beste kant zien. 

Hoveniersbedrijf Boerhof zorgt dat u binnenkort in Wijhe in uw droomtuin zit! Wij adviseren en begeleiden u van begin tot eind bij de realisatie van uw nieuwe tuin. Of het nu gaat om een sfeervol tuinontwerp laten maken, de aanleg van uw nieuwe tuin of uw tuinonderhoud, onze ervaren hoveniers pakken het aan en zorgen dat u binnenkort volop geniet van de tuin die helemaal bij u past.

Hoveniersbedrijf Boerhof is een full service hoveniersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Ons vaste team van ervaren hoveniers staat dagelijks klaar voor onze klanten in Wijhe en omgeving (Zwolle, Deventer, Raalte, Olst, Schalkhaar, Diepenveen).

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Wijhe?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Maatwerk en kwaliteit zorgen voor jarenlang tuinplezier

Hoveniersbedrijf Boerhof is sterk in het ontwerpen en aanleggen van tuinen in het buitengebied van Wijhe. Maar met net zo veel zorg en plezier leggen we kleine tuinen aan in de stad of in een nieuwbouwwijk. Onze hoveniers zijn goed opgeleid, ervaren en hebben zich gespecialiseerd in:

Hovenier Wijhe

Voor een tuinontwerp met de sfeer die bij u past

Uw tuin is een verlengstuk van uw woonhuis en moet naadloos aansluiten bij uw wensen. Om al uw wensen goed terug te laten komen in de tuin, krijgt uw tuinontwerp de aandacht die het verdient. Immers, een goed doordacht tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier. 

Welke sfeer moet uw tuin uitstralen?

Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een exclusief tuinontwerp dat voldoet aan al uw wensen. Welke stijl en sfeer passen bij uw tuin in Wijhe?

 • Een landelijk karakter met karakteristieke hagen, bomen en perken?
 • Een luxe tuin met zwemvijver en buitendouche?
 • Een moderne tuin met strakke lijnen?
 • Een combinatie sier- en moestuin?
 • Een rijk bloeiende tuin met insectrijke borders?
 • Een onderhoudsvriendelijke tuin?

Onze hoveniers zorgen dat u binnenkort heerlijk geniet van de tuin die helemaal bij u past!

Persoonlijk tuinontwerp laten maken

Wij vertalen uw wensen naar een persoonlijk tuinontwerp

Welke sfeer of uitstraling u ook zoekt, wij denken met u mee. Wij laten u de nieuwste tuintrends, materialen en mogelijkheden zien. We voorzien u zoveel mogelijk van waardevolle tuinadviezen, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Zo worden uw wensen stap voor stap concreet en ontstaat als vanzelf uw unieke, persoonlijk tuinontwerp.

Tuinaanleg Wijhe

Is het tuinontwerp definitief, dan staan onze hoveniers klaar voor het echte werk, de tuinaanleg. Of ze nu een kleine tuin aanleggen in een nieuwbouwwijk, een ruime leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf of een complete tuinrenovatie realiseren, ons vaste team van hoveniers draait nergens de hand voor om.

Op zoek naar een hovenier in Wijhe die uw wensen vertaalt naar een sfeervol tuinontwerp? 

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof. 

Neem contact op

Hovenier in Wijhe

In 3 stappen van tuinwens naar droomtuin in Wijhe

Stap 1. Uw wensen en ideeën 

U heeft ongetwijfeld al ideeën over wat u wel en niet wilt in uw nieuwe tuin. Welke sfeer u zoekt en wat u belangrijk vindt. Een groot terras om met veel vrienden te zitten, een rustig zithoekje voor een kop koffie met de krant op zaterdagochtend of een fijne speelplek voor de kinderen. Onze hoveniers luisteren en inventariseren al uw wensen.

Stap 2. 3D tuinontwerp

Als alle wensen en ideeën over de tuininrichting, beplanting, tuinafscheiding, tuinonderhoud, bestrating, beregening en verlichting zijn besproken gaan wij voor u aan de slag met een concept tuinontwerp.

U ontvangt het tuinontwerp niet alleen op papier maar ook in 3D. In het 3D tuinontwerp ziet u precies hoe uw nieuwe tuin eruitziet. U wandelt als het ware door uw nieuwe tuin. U krijgt een reëel beeld van de sfeer in de tuin in alle seizoenen van het jaar. Het is zelfs mogelijk al te zien hoe uw tuin erover 2 of 5 jaar uitziet!

Stap 3. Begroting en planning

Pas als u helemaal tevreden bent over het tuinontwerp, ontvangt u van ons een begroting en maken we een planning voor de tuinaanleg. Staan alle lichten op groen, dan realiseren onze hoveniers zo snel mogelijk de aanleg van uw nieuwe tuin in Wijhe. 

Hovenier in Wijhe

Bedrijfstuin aanleggen in Wijhe

Een groene omgeving voor kantoren, scholen en instellingen in Wijhe

Naast particuliere tuinen leggen onze hoveniers volop tuinen en groen aan bij zakelijke klanten. Met veel plezier leggen ze bedrijfstuinen aan voor kantoren, scholen en instellingen in Wijhe en omgeving. Rondom kantoren is het groen een prettige tegenhanger van alle zakelijke bedrijvigheid. Voor instellingen en scholen leggen onze hoveniers sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuinen en speelpleinen aan, waarin leerlingen, cliënten, bewoners en personeel zich vrij en veilig thuis voelen.

Zakelijk tuinonderhoud

Voor bedrijven, instellingen, vve’s en scholen

Een groene werkomgeving geeft meer dan alleen een representatieve uitstraling voor uw bedrijf of instelling. Groen en natuur is stress verlagend en verhoogt de concentratie en productiviteit van medewerkers. Voor bewoners van instellingen is de tuin een plek van ontmoeting, gezelligheid en ontspanning. Met het juiste tuinonderhoud blijft uw bedrijfstuin langer mooi, waardoor het zijn functie en voordelen voor gebruikers en bewoners behoudt.

Lees meer over:
Bedrijfstuin aanleggen

Hovenier in Wijhe

Tuinonderhoud

Een onderhoudscontract op maat

Bij hoveniersbedrijf Boerhof is uw tuinonderhoud in professionele handen. Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin, een kleine binnentuin of een grote landelijke tuin, onze hoveniers onderhouden al uw groen zodat u ieder seizoen optimaal geniet van uw tuin.

Jaarlijks, periodiek of incidenteel tuinonderhoud 

Of u nu periodiek uw tuin wilt laten onderhouden of eenmalig onze hoveniers inschakelt, omdat u de afgelopen periode zelf te weinig tijd hebt gehad om in de tuin te werken, bij ons kan het allemaal.  Wij verrichten met alle plezier tuinonderhoudswerkzaamheden zoals:

 • Verwijderen van onkruid en blad
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen,
  tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Hoveniersbedrijf Boerhof Wijhe

Ervaren hoveniers met een groen hart

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Op zoek naar een hovenier in Wijhe die uw droomtuin ontwerpt, aanlegt en onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof. 

Neem contact op

halfpicstopHovenier Wijhe

Klanten vertellen

9.2Hovenier in Wijhe? Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoudErvaren hovenier Wijhe | Hoveniersbedrijf Boerhof. Uw vertrouwde hovenier in Wijhe en omgeving voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.Hoveniersbedrijf Boerhof9696Hovenier in Wijhe? Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl