Hovenier in Schalkhaar

Op zoek naar een ervaren hovenier in Schalkhaar?

Full service hovenier voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren hoveniersbedrijf in Schalkhaar? Maak dan kennis met Nick Boerhof van hoveniersbedrijf Boerhof. Met een passie voor groen en oog voor details realiseert hij voor u de tuin die u altijd al wilde hebben. 

Of het nu gaat om het juiste tuinontwerp laten maken, het aanleggen of renoveren van uw tuin of het onderhouden van uw tuin, Nick Boerhof en zijn vaste team van hoveniers werken dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende tuinen in Schalkhaar en omgeving.

Hoveniersbedrijf Boerhof bedient een grote klantenkring in Schalkhaar en omgeving (Zwolle, Raalte, Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Wijhe). 
Plan direct een kennismaking met Nick Boerhof.

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Schalkhaar?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Een persoonlijk tuinontwerp 

In de stijl die bij u past 

Uw tuin is onderdeel van uw woon- en leefomgeving in Schalkhaar. Hij moet volledig aansluiten bij uw manier van leven. Onze hoveniers zijn goed opgeleid en ervaren met het aanleggen van tuinen in heel diverse stijlen. Om de tuin te creëren die u voor ogen heeft, is niet alleen het tuinontwerp belangrijk. Ook de keuze van materialen, bestrating en beplanting zijn belangrijk om helemaal de stijl en sfeer te realiseren die bij u past. 

Hoe ziet uw ideale tuin eruit?

 • Een tuin met een landelijk karakter en karakteristieke hagen, bomen en perken
 • Een luxe tuin met zwemvijver en buitendouche
 • Een moderne tuin met strakke lijnen
 • Een combinatie van sier- en moestuin
 • Een rijk bloeiende tuin met insect-rijke borders
 • Een knusse, sfeervolle stadstuin

Gespecialiseerde hoveniers 

Met een passie voor groen 

Het hoveniersvak is breed en kent vele specialismen. In ons team hebben we hoveniers die zich steeds verder gespecialiseerd hebben in de verschillende aspecten van het vak. Zo weet Nick Boerhof alles over het ontwerpen van tuinen. Andere hoveniers zijn zeer ervaren op het gebied van vijvers, zwemvijvers, vlonders en beschoeiingen aanleggen. En we hebben collega’s die alles weten van sierbestrating, tuinverlichting en tuinberegeningssystemen. 

Door de verschillende specialismen hebben we als hoveniersbedrijf brede kennis en ervaring in huis, die we dagelijks inzetten voor onze klanten in Schalkhaar en omgeving.

Ons team van hoveniers is gespecialiseerd in:

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Olst?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Hovenier in Schalkhaar

Tuinontwerp op maat

Het begin van jarenlang tuinplezier

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan beginnen we bij het begin; een persoonlijk tuinontwerp op maat. Want eerlijk is eerlijk, een goed tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier.
Hoveniersbedrijf Boerhof begeleidt en adviseert u van begin tot eind met het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Schalkhaar. We luisteren naar uw wensen en ideeën, adviseren u over de vele mogelijkheden en komen met een tuinontwerp in de stijl en sfeer waar u van houdt. 

3D tuinontwerp: wandel alvast virtueel door uw nieuwe tuin

Als we al uw wensen en ideeën hebben verzameld, gaan wij aan de slag op de ontwerptafel. U ontvangt zo snel mogelijk van ons een concept ontwerp op papier. En we komen het tuinontwerp graag persoonlijk toelichten aan de hand van een 3D tuinontwerp. Met het 3D tuinontwerp krijgt u een levensecht beeld van uw tuin. U wandelt als het ware al door uw nieuwe tuin in Schalkhaar. U ziet hoe de planten en materialen ogen en proeft alvast de sfeer die dit geeft. Zo krijgt u een helder beeld van uw nieuwe tuin en is het makkelijk om definitieve keuzes te maken. 

 

Hovenier in Schalkhaar

Een zwemvijver in uw nieuwe tuin

Iedere ochtend een frisse duik in natuurwater

Het ultieme gevoel van luxe en vrijheid is uw dag beginnen met een frisse duik in uw eigen zwemvijver. Steeds vaker leggen onze hoveniers een zwemvijver aan in het landelijke gebied van Schalkhaar en omgeving. Een zwemvijver heeft een aantal grote voordelen. Het heeft de natuurlijke uitstraling van een prachtige vijver en u bent niet continu in de weer met chloor, zout of andere chemische middelen om het water schoon en fris te houden. Door de mooie en natuurlijke uitstraling geniet u het hele jaar door van een natuurlijke vijver én zwembad in één.

Natuurlijke filters zorgen voor glashelder water

Het water wordt op een natuurlijke manier gefilterd en schoongehouden. Dat gebeurt met behulp van een zogeheten hydrofilter of plantenfilter. Met behulp van een waterpomp stroomt het water continu langs het plantenfilter. De planten zorgen vervolgens voor een natuurlijke zuivering van het water. Naast een prachtige plantenvijver heeft u zwemwater waar u iedere ochtend of avond een verkoelende duik kunt nemen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zwemvijver in uw tuin in Schalkhaar?

Onze hoveniers geven u graag een passend en eerlijk advies. 

Neem contact op

Hovenier in Schalkhaar

Bedrijfstuinen Schalkhaar

Aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen

Ook bedrijven, instellingen en overheden in de Schalkhaar en omgeving behoren tot de klantenkring van Hoveniersbedrijf Boerhof. We verzorgen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen, tuinen van instellingen en het groen op schoolpleinen en rondom kantoren. 

Een goed aangelegde bedrijfstuin zorgt voor een representatieve uitstraling en een heerlijke omgeving om in te werken, te revalideren, te spelen en tot rust te komen. Voor goed aangelegde, onderhoudsvrije bedrijfstuinen in Schalkhaar en omgeving bent u bij de hoveniers van Boerhof aan het juiste adres.

Lees meer over:
Bedrijfstuin aanleggen

Hoveniersbedrijf Boerhof Schalkhaar

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Tuinaanleg Schalkhaar

Onze hoveniers gaan voor u aan de slag

Is het tuinontwerp af, de beplanting gekozen en de offerte akkoord, dan kan het echte werk beginnen, de tuinaanleg. Onze hoveniers in Schalkhaar stemmen de planning met u af en gaan zo snel mogelijk aan de slag. Tijdens de werkzaamheden houden de hoveniers contact met u over de werkzaamheden en de voortgang. Zo komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan en weet u precies wanneer uw tuin wordt opgeleverd. 

Duurzame resultaten zorgen voor langer tuinplezier

Bij de aanleg van tuinen werken we altijd met kwaliteitsmaterialen. Daarmee garanderen we een duurzaam resultaat en jarenlang tuinplezier. Kwaliteitsmaterialen zijn er gelukkig in verschillende prijsklassen. Zo houden we kwaliteit betaalbaar en blijft u tuin langer mooi. We adviseren u graag over de verschillende materialen.

Tuinonderhoud 

Het juiste tuinonderhoud op het juiste moment

Een mooie tuin vraagt continu aandacht en onderhoud. Heeft u een drukke baan en weinig tijd? Wilt u in uw vrije tijd genieten van uw tuin in plaats van werken in uw tuin? Dan is het zeker de moeite waard onze hoveniers in te schakelen voor het jaarlijkse of periodieke tuinonderhoud.

Elk seizoen genieten van een netjes onderhouden tuin 

Of u nu jaarlijks, periodiek of incidenteel uw tuinonderhoud wilt uitbesteden, onze hoveniers staan voor u klaar en zorgen voor tuinonderhoud op maat. Wat kunnen onze hoveniers voor u doen:

 • Verwijderen van onkruid en blad
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen,
  tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Op zoek naar een hovenier in Schalkhaar die uw droomtuin ontwerpt, aanlegt en onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof. 

Neem contact op

halfpicstopHovenier Schalkhaar

Klanten vertellen

9.2Hovenier in Schalkhaar. Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoudHovenier Schalkhaar | Hoveniersbedrijf Boerhof. Op zoek naar een ervaren hovenier in Schalkhaar? Maak kennis met hoveniersbedrijf BoerhofHoveniersbedrijf Boerhof9797Hovenier in Schalkhaar. Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl