Hovenier in Raalte

Full service hovenier Raalte

Sfeervolle tuinen voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een hovenier in Raalte die u helpt bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin of bedrijfstuin? Maak dan kennis met hoveniersbedrijf Boerhof. Eigenaar, tuinontwerper én hovenier Nick Boerhof vertaalt uw wensen en ideeën naar een persoonlijk tuinontwerp op maat. Met vakmanschap en zorg leggen onze ervaren hoveniers vervolgens uw sfeervolle, nieuwe tuin aan. 

Hoveniersbedrijf Boerhof is een full service hoveniersbedrijf. Ons vaste team van ervaren hoveniers staat klaar voor particulieren en bedrijven in Raalte en omgeving (Zwolle, Deventer, Olst, Schalkhaar, Wijhe).

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Raalte?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in:

Hoveniersbedrijf Raalte staat voor kwaliteit

Profiteer van duurzame resultaten

Is het ontwerp akkoord, dan kiezen we samen met u onder meer de materialen, verlichting en beplanting uit. Zo werken we het definitieve ontwerp tot in detail uit. We werken altijd met kwaliteitsmaterialen om een duurzaam resultaat te waarborgen. Is dat duurder? Gelukkig niet.

Kwaliteitsmaterialen zijn er in verschillende prijsklassen. Doordat kwaliteitsmaterialen langer meegaan en langer mooi blijven, zijn ze uiteindelijk zelfs vaak goedkoper. Wij adviseren u graag over betaalbare kwaliteit.

Een tuinontwerp op maat

De basis voor jarenlang tuinplezier

Het ontwerpen van een tuin is een vak apart. Hoveniersbedrijf Boerhof is gespecialiseerd en ervaren in het vertalen van uw wensen en behoeften naar een sfeervol en persoonlijk tuinontwerp.

Een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek. Wat zijn uw ideeën? Hoe gaat u de tuin gebruiken en welke sfeer en stijl passen bij uw manier van leven? Wilt een groot terras om gezellig met vrienden te zitten? Wilt u naast een zonrijk terras ook schaduwrijke plekken om koel te zitten op de heetste momenten in de zomer? Wilt u een pergola of ruime overkapping voor een winterbarbecue? Wilt u tuinverlichting, veel gras of juist beplanting? Met al deze en nog veel meer vragen verzamelen we de input om te komen tot een persoonlijk en sfeervol tuinontwerp op maat.

Voordat we beginnen aan het ontwerp, zien we graag uw huidige tuin. Dat geeft ons een goede indruk van de ruimte, de ligging ten opzichte van de zon, de grondsoort, het woonhuis en de omgeving. Moet uw huis, kantoor of instelling nog gebouwd worden en wilt u nu alvast een tuinontwerp laten maken? Dan kan dat uiteraard!

Hovenier in Raalte

Tuinaanleg Raalte

Vakmensen met een passie voor groen

Is het tuinontwerp definitief, dan staan onze hoveniers in Raalte klaar voor het echte werk, de tuinaanleg. Of ze nu een kleine tuin aanleggen in een nieuwbouwwijk, een ruime leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf of een complete tuinrenovatie realiseren, ons vaste team van hoveniers draait nergens de hand voor om.

Onze hoveniers leggen veel tuinen aan in het buitengebied van Raalte. Of het nu gaat om een bedrijfstuin, landelijke tuin, een natuurlijke tuin of een moderne leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf, onze hoveniers kennen de verschillende stijlen en mogelijkheden om van iedere tuin een geweldige plek te maken. 

Hoe ziet uw droomtuin in Raalte eruit?

In welke tuin vindt u de rust die u zoekt en kunt u volop genieten, samen met uw gezin, familie en vrienden?

 • Een landelijke tuin met karakteristieke hagen, bomen en perken 
 • Een luxe tuin met zwemvijver en buitendouche
 • Een moderne tuin met strakke lijnen en dito materialen
 • Een combinatie sier- en moestuin
 • Een rijk bloeiende tuin met insectrijke borders
 • Een sfeervolle onderhoudsvriendelijke tuin
Hovenier in Raalte

Tuinonderhoud

Ieder seizoen maximaal genieten van uw tuin

Van uw tuin geniet u niet alleen in de zomer. Ieder seizoen geeft zijn eigen kleuren, bloei en sfeer in de tuin. Helemaal in de landelijke omgeving van Raalte. Heeft u te weinig tijd, onvoldoende energie of niet de kennis om uw tuin te onderhouden? Wilt u toch ieder seizoen maximaal genieten van uw tuin? Onze hoveniers verzorgen graag het tuinonderhoud van uw tuin

Of u nu jaarlijks, periodiek of incidenteel op zoek bent naar een hovenier die uw tuin in Raalte onderhoudt, onze hoveniers staan voor u klaar en zorgen voor tuinonderhoud op maat

Wat kunnen we voor u doen op het gebied van tuinonderhoud:

 • Verwijderen van onkruid en blad
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen, tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Op zoek naar een hovenier in Raalte die uw tuin jaarlijks, periodiek of incidenteel onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof.

Neem contact op

Hovenier in Raalte

Geautomatiseerde beregening

Altijd een groene tuin

Ons klimaat verandert. Onze zomers worden warmer. Daarentegen moeten we het doen met minder natuurlijke regenval. Om het hele voorjaar, zomer en najaar van een groene en vooral bloeiende tuin te genieten, is voldoende water van groot belang. Automatische beregening van gazon, borders, struiken en hagen is dan een ideale oplossing.

Voordelen automatische beregening

Automatische beregening bespaart u niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat het beregeningssysteem altijd op het juiste moment, op de juiste plek de juiste hoeveelheid water aan de tuin geeft. U legt het systeem één keer aan en het zorgt jaar in jaar uit voor:

 • Altijd de juiste hoeveelheid water
 • Beregening op de plek waar het nodig is
 • Geen waterverspilling, dus geen onnodige kosten
 • ’s Nachts beregenen waardoor water beter wordt benut
 • Langere levensduur van planten, struiken, gazon en bomen

Automatische beregeningssystemen 

Druppelslang of onzichtbare pop-up sproeiers

Bij de aanleg van een beregeningssysteem bekijken onze hoveniers welk systeem optimaal werkt en het meeste rendement oplevert voor uw tuin in Raalte. Voor de beregening van plantenbakken, hagen en struiken maken we vaak gebruik van een druppelslangsysteem. Voor grotere oppervlakten (gazons en borders) kunnen we beregeningsproeiers gebruiken. Of zelfs pop-up sproeiers plaatsen, die na gebruik weer onzichtbaar de grond in verdwijnen. 

Door de beregeningssystemen te automatiseren kunt u ze op afstand bedienen. Zo regelt u op afstand en bijvoorbeeld tijdens uw vakantie automatisch de beregening van uw tuin.

Hoveniersbedrijf Boerhof Raalte

Vakspecialisten met een passie voor groen

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen 
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak 
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Wilt u weten wat hoveniersbedrijf Boerhof voor uw tuin of het groen rondom uw bedrijf, instelling of school in Raalte kan betekenen?

Neem gerust contact op voor een kennismaking. Onze hoveniers helpen u graag!

Neem contact op  

halfpicstopHovenier Raalte

Klanten vertellen

9.2Hovenier Raalte | Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud.Vakkundig hovenier in Raalte? Maak kennis met de hoveniers van hoveniersbedrijf Boerhof | Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Raalte en omgeving.Hoveniersbedrijf Boerhof9595Hovenier Raalte | Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl