Hovenier in Diepenveen

Full service hovenier in Diepenveen

Voor de sfeer en kwaliteit die u zoekt

Wie wil dat niet; een tuin die helemaal bij u past, in alle seizoenen mooi is en waarin u helemaal tot rust komt. Waar u graag met vrienden en familie zit, een glas wijn drinkt en geniet van elkaars gezelschap en goede gesprekken. Ons vakkundige team van hoveniers staat graag voor u klaar en zorgt dat u binnenkort in uw droomtuin in Diepenveen zit! 

Maak vrijblijvend kennis met hoveniersbedrijf Boerhof, een full service hoveniersbedrijf voor particulieren en bedrijven in Diepenveen en omgeving (Zwolle, Deventer, Raalte, Olst, Schalkhaar, Wijhe). Maak vrijblijvend kennis met eigenaar Nick Boerhof.

Vakmensen met een passie voor tuinen 

Ons team van hoveniers is gespecialiseerd in:

 • Vijvers en waterpartijen
 • Zwemvijvers en zwembad
 • Veranda’s, pergola’s en overkappingen
 • Vlonders en beschoeiingen
 • Bomen, beplanting en grondbemesting
 • Sierbestrating
 • Bedrijfstuinen
 • Hot tub en jacuzzi
 • Tuinverlichting
 • (Natuurlijke) schuttingen
 •  Beregeningssystemen 

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Diepenveen?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Een goed doordacht tuinontwerp 

De basis voor jarenlang tuinplezier

Bent u op zoek naar een hovenier in Diepenveen met gedegen kennis van tuinontwerpen en tuininrichting? Eigenaar, tuinontwerper én hovenier Nick Boerhof is een ervaren tuinontwerper en hovenier. Hij vertaalt uw wensen en ideeën naar een persoonlijk tuinontwerp op maat. Met vakmanschap en zorg legt zijn team van hoveniers vervolgens uw sfeervolle, nieuwe tuin in Diepenveen aan. 

Van wensen en ideeën naar concreet tuinontwerp

Een goed doordacht tuinontwerp begint met een goed gesprek. Wat zijn uw wensen en ideeën? Hoe gebruikt u de tuin? Welke sfeer en stijl passen bij u? Wilt een groot zonnig terras en daarnaast ook de schaduw kunnen opzoeken? Wilt u een pergola of ruime overkapping voor een winterbarbecue? Wilt u tuinverlichting, een zwemvijver, een ruim gazon voor de kinderen of juist volop beplanting? Met al deze en nog veel meer vragen verzamelen we de input om te komen tot een persoonlijk en sfeervol tuinontwerp op maat.

Ligging en bodemgesteldheid

Voordat we beginnen aan het ontwerp, lopen we graag even door uw bestaande tuin. Zo krijgen we een goede indruk van de ruimte, de ligging ten opzichte van de zon, de bodemgesteldheid, het woonhuis en de omgeving. Wordt uw woning nog gebouwd en wilt u nu alvast een tuinontwerp laten maken? Geen enkel probleem, dan doen we dat op basis van de aanwezige ontwerpen en plattegronden. 

3D tuinontwerp

Wandel alvast virtueel door uw nieuwe tuin 

Of we nu een kleine tuin ontwerpen in het dorp Diepenveen of een grote landelijke tuin inrichten in het buitengebied, na ons eerste gesprek komen we snel met een concept tuinontwerp. Naast een zorgvuldig uitgewerkt tuinontwerp op papier ontvangt u een 3D tuinontwerp. Dit 3D ontwerp geeft u een realistisch beeld van uw toekomstige tuin. U maakt een virtuele wandeling door uw tuin in de verschillende seizoenen van het jaar. U ziet zelfs hoe uw tuin eruitziet over 2 of 5 jaar!

Hoveniersbedrijf Boerhof staat voor kwaliteit

Profiteer van duurzame resultaten

Is het conceptontwerp akkoord, dan werken we het definitieve tuinontwerp tot in detail uit. Samen met u kiezen we de materialen, verlichting, bestrating, beplanting, etc. Daarbij werken we graag met kwaliteitsmaterialen, om een duurzaam resultaat te waarborgen. Kwaliteitsmaterialen zijn er in zeer uiteenlopende prijsklassen. Wij adviseren u graag over betaalbare kwaliteit.

Tuinaanleg Diepenveen

Is het tuinontwerp definitief, dan staan onze hoveniers klaar voor het echte werk, de tuinaanleg. Of ze nu een kleine tuin aanleggen in een nieuwbouwwijk, een ruime leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf of een complete tuinrenovatie realiseren, ons vaste team van hoveniers draait nergens de hand voor om.

Hoveniers uit Diepenveen

Vakmensen met een passie voor groen

Onze hoveniers leggen regelmatig tuinen aan in het buitengebied van Diepenveen. Of het nu gaat om een landelijke tuin, een natuurlijke tuin of een moderne, onderhoudsvriendelijke tuin met zwembad, we kennen de verschillende stijlen en mogelijkheden om van iedere plek een sfeervolle tuin te maken. 

Hoe ziet uw droomtuin in Diepenveen eruit?

In welke tuin vindt u de rust die u zoekt? 

 • Een landelijke tuin met karakteristieke hagen, bomen en perken
 • Een luxe tuin met zwemvijver en buitendouche
 • Een moderne tuin met strakke lijnen en dito materialen
 • Een combinatie sier- en moestuin
 • Een rijk bloeiende tuin met insectrijke borders
 • Een sfeervolle onderhoudsvriendelijke tuin
Hovenier in Diepenveen

Tuinonderhoud

Ieder seizoen een mooie tuin

Uw tuin is niet alleen mooi in de zomer. In ieder seizoen heeft uw tuin zijn eigen kleuren, sfeer en charme. Helemaal in de landelijke omgeving van Diepenveen. Heeft u niet de tijd of niet de kennis en kunde in huis om uw tuin volledig zelf te onderhouden? Wilt u toch dat uw tuin er ieder seizoen netjes onderhouden bijligt? Onze hoveniers verzorgen graag voor u het tuinonderhoud. 

Jaarlijks, periodiek of incidenteel uw tuin laten onderhouden

Of u nu jaarlijks, periodiek of incidenteel uw tuin wilt laten onderhouden, onze hoveniers staan voor u klaar en zorgen voor tuinonderhoud op maat: 

 • Verwijderen van onkruid en blad
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen,
  tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Op zoek naar een hovenier in Diepenveen die uw tuin jaarlijks, periodiek of incidenteel onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof.

Neem contact op

Hovenier in Diepenveen

Geautomatiseerde beregening

Het hele jaar door een groene tuin

Wilt u de hele zomer en najaar genieten van een groene en bloeiende tuin? Dan is voldoende water van essentieel belang. Nu we vaker te maken hebben met langere periodes van droogte, is automatische beregening van uw gazon, borders, struiken en hagen een ideale oplossing. 

Voordelen automatische beregeningssystemen

Door een automatisch beregeningssysteem aan te leggen, bespaart u niet alleen veel tijd, maar zorgt u er ook voor dat uw tuin altijd op het juiste moment, op de juiste plek, de juiste hoeveelheid water krijgt. U legt het beregeningssysteem één keer aan en het zorgt jaarlijks voor:

 • Altijd de juiste hoeveelheid water
 • Beregening op de plek waar het nodig is
 • Geen waterverspilling
 • Beregening in de nacht waardoor water beter wordt opgenomen door planten
 • Langere levensduur van planten, struiken, gazon en bomen

Door het beregeningssystemen te automatiseren kunt u ze op afstand bedienen. Zo regelt u op afstand en bijvoorbeeld tijdens uw vakantie automatisch de beregening van uw tuin.

Hovenier in Diepenveen

Een zwemvijver

Begin de dag met een frisse duik

Het ultieme gevoel van luxe en vrijheid is uw dag beginnen met een frisse duik in uw eigen zwemvijver. Houdt u van zwemmen maar niet van chloorwater? Heeft u geen zin en tijd om een traditioneel zwembad te onderhouden? Dan is een zwemvijver wat voor u. Door de mooie en natuurlijke uitstraling geniet u het hele jaar door van een natuurlijke vijver én zwembad in één.

Natuurlijke filters houden het zwemwater schoon 

Steeds vaker leggen onze hoveniers een zwemvijver aan in Diepenveen. Een natuurlijke zwemvijver heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een traditioneel zwembad. Het heeft de natuurlijke uitstraling van een prachtige vijver en u bent niet continu in de weer met chloor, zout of andere chemische middelen om het water schoon en fris te houden. 

Het water wordt namelijk op een natuurlijke manier schoongehouden. Dat gebeurt met behulp van een zogeheten hydrofilter of plantenfilter. Met behulp van een waterpomp stroomt het water continu langs het plantenfilter. De planten zorgen vervolgens voor een natuurlijke zuivering van het water. Naast een prachtige plantenvijver heeft u heerlijk zwemwater waarin u iedere dag een verfrissende duik neemt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zwemvijver in uw tuin in Diepenveen?

Onze hoveniers geven u graag een passend en eerlijk advies. 

Neem contact op

Hoveniersbedrijf Boerhof Diepenveen

Ervaren hoveniers met een passie voor tuinen

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Op zoek naar een hovenier in Diepenveen die uw ideale tuin ontwerpt, aanlegt en onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof. 

Neem contact op

halfpicstopHovenier Diepenveen

Klanten vertellen

9.2Hovenier in Diepenveen. Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoudFull service hovenier in Diepenveen. Vakkundige hovenier zorgen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, automatische beregening en zwemvijversHoveniersbedrijf Boerhof9898Hovenier in Diepenveen. Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl