Hovenier Deventer

Hoveniersbedrijf Boerhof realiseert uw droomtuin in Deventer

Full service hovenier voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een hovenier die u helpt bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin in Deventer? Maak dan kennis met de hoveniersbedrijf Boerhof. Onze hoveniers staan voor u klaar. Met aandacht luisteren we naar uw wensen en vertalen die naar een persoonlijk ontwerp op maat. Met zorg leggen we uw sfeervolle nieuwe tuin aan. Wilt u het tuinonderhoud uitbesteden? Wij zorgen graag dat u ieder seizoen geniet van een mooie tuin. 

Hoveniersbedrijf Boerhof bestaat uit een vast team van ervaren hoveniers. We staan graag klaar voor nieuwe en vaste klanten in Deventer en omgeving (Zwolle, Raalte, Olst, Schalkaar, Wijhe).

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Maatwerk en kwaliteit zorgen voor jarenlang tuinplezier

Uw tuin is onderdeel van uw woon- en leefruimte en moet passen bij uw manier van leven. Ze moet de sfeer, rust en harmonie uitstralen die u zoekt en die past bij uw huis en woonomgeving. 

Hoveniersbedrijf Boerhof is een full service hovenier voor particulieren en bedrijven. We zijn sterk in het ontwerpen en aanleggen van tuinen in het buitengebied van Deventer, maar leggen met net zo veel zorg en plezier uw Deventerse stadstuin aan. Onze hoveniers hebben allen hun eigen specialisatie en ervaring. Daardoor hebben we altijd de specifieke kennis in huis om uw droomtuin aan te leggen.

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in:

Of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp laten maken, de aanleg van uw tuin, nieuwe bestrating, beplanting, een zwemvijver of zwembad, automatische beregeningssystemen of het tuinonderhoud. Onze ervaren hoveniers pakken het aan en zorgen dat u binnenkort heerlijk geniet van de tuin die helemaal bij u past.

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Deventer?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Hoe ziet uw Deventerse droomtuin eruit?

Een tuinontwerp met de sfeer die bij u past

Uw tuin is een verlengstuk van uw woon- en leefomgeving in Deventer. Hij moet naadloos aansluiten bij uw wensen en passen bij uw manier van leven. Om al uw wensen goed terug te laten komen in uw nieuwe tuin, krijgt uw tuinontwerp de aandacht die het verdient.

Immers, een goed doordacht tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier. U weet wat u belangrijk vindt in uw tuin. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een exclusief tuinontwerp dat voldoet aan al uw wensen.

Welke sfeer past bij uw tuin?

 • Landelijk karakter met karakteristieke hagen, bomen en perken 
 • Luxe tuin met zwemvijver en buitendouche
 • Moderne tuin met strakke lijnen
 • Combinatie sier- en moestuin
 • Rijk bloeiende tuin met insectrijke borders
 • Onderhoudsvriendelijke tuin

Tuinaanleg Deventer

Is het tuinontwerp definitief, dan staan onze hoveniers klaar voor het echte werk, de tuinaanleg. Of ze nu een kleine tuin aanleggen in een nieuwbouwwijk, een ruime leeftuin, inclusief zwembad bij een villa buitenaf of een complete tuinrenovatie realiseren, ons vaste team van hoveniers draait nergens de hand voor om.

Tuinontwerp laten maken

In 3 stappen uw droomtuin in beeld 

Welke sfeer of uitstraling u ook wilt, wij denken met u mee om uw wensen en ideeën optimaal te realiseren in de praktijk. Er zijn verschillende opties en wegen naar Rome, in dit geval naar uw droomtuin in Deventer. Wij dragen u volop mogelijkheden aan en maken uw ideeën concreet, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Zo vertalen we uw wensen naar een uniek, sfeervol en persoonlijk tuinontwerp.

Zo gaat het tuinontwerpen in z’n werk

Stap 1. Wat zijn uw wensen?
Een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek. U vertelt, wij luisteren. De belangrijkste vraag is; hoe gaat u uw tuin gebruiken in de toekomst? En welke stijl en sfeer passen daarbij? Andere aspecten die aan bod komen zijn onder meer uw gezinssamenstelling, tuinonderhoud, beregening, beplanting, verlichting, (zwem)vijver of zwembad? 

Stap 2. 3D tuinontwerp
Of we nu een kleine stadstuin ontwerpen in hartje Deventer of een grote landelijke tuin inrichten in het buitengebied, na het eerste gesprek komen we snel met een zorgvuldig uitgewerkt concept tuinontwerp. Naast een tuinontwerp op papier ontvangt u van ons een 3D tuinontwerp. Daarin ziet u precies hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien. U wandelt virtueel al door uw tuin in de verschillende seizoenen van het jaar. Het is zelfs mogelijk al te zien hoe uw tuin groeit en bloeit over 5 jaar!

Stap 3. Offerte en tuinaanleg
Is het tuinontwerp definitief, dan ontvangt u van ons een heldere offerte en duidelijke planning voor de tuinaanleg. Bent u akkoord met de offerte, dan beginnen we met de voorbereidingen en plannen zo snel mogelijk de aanleg van uw nieuwe tuin in. 

Op zoek naar een hovenier in Deventer die uw wensen vertaalt naar een sfeervol tuinontwerp. 

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof 

Neem contact op

Hovenier Deventer

Bedrijfstuin aanleggen in Deventer

Een groene omgeving als rustige tegenhanger van alle bedrijvigheid

Naast onze particuliere klanten zijn onze hoveniers druk bij zakelijke klanten. Met veel plezier leggen ze bedrijfstuinen aan voor kantoren, scholen en instellingen in Deventer en omgeving. Het groen rondom kantoren brengen ze in balans met de bestrating. Voor instellingen en scholen creëren ze sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuinen en speelpleinen waarin kinderen, bewoners en medewerkers zich vrij en veilig thuis voelen.

Lees meer over:
Bedrijfstuin aanleggen

Hovenier Deventer

Zakelijk tuinonderhoud

Voor bedrijven, instellingen, VVE’s en scholen

Groen is meer dan een mooi visitekaartje voor uw bedrijf of instelling. Het zorgt voor een prettige werkplek en verhoogt de concentratie en productiviteit van medewerkers. Voor bewoners van instellingen bijvoorbeeld, is de tuin een plek van ontmoeting, gezelligheid en ontspanning. Het onderhouden van bedrijfstuinen is niet ingewikkeld, maar wel noodzakelijk om de functie en voordelen van een tuin voor gebruikers en bewoners te behouden en te benutten. 

Tuinonderhoud door vakmensen

Bij hoveniersbedrijf Boerhof is het tuinonderhoud in professionele handen. Of het nu gaat om het groen bij de entree van uw kantoor, een kleine binnentuin of een grote instellingstuin voor bewoners, onze hoveniers onderhouden al uw groen en geven uw bedrijfstuin ieder seizoen een aansprekende uitstraling. 

Hovenier Deventer

Hoveniersbedrijf Boerhof Deventer

Ervaren hoveniers met een groen hart

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen 
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak 
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Wilt u weten wat hoveniersbedrijf Boerhof voor het groen rondom uw bedrijf, instelling of school in Deventer kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismaking. 

Onze hoveniers helpen u graag!

Neem contact op

halfpicstopHovenier Deventer

Klanten vertellen

9.2Hovenier Deventer? Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.Zoekt u een vakkundig hovenier in Deventer? Maak kennis met de hoveniers van hoveniersbedrijf Boerhof uit Deventer | Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoudHoveniersbedrijf Boerhof9393Hovenier Deventer? Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl