Boerhof, dé hovenier uit Dalfsen

Ik zoek een hovenier in Dalfsen

Boerhof: kwaliteitshovenier voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een goed tuinadvies van een ervaren hovenier uit Dalfsen? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf Boerhof uit Dalfsen. Met liefde voor de natuur en een passie voor mooie tuinen werken wij dagelijks aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven. 

Hoveniersbedrijf Boerhof bestaat uit een vast team van ervaren hoveniers, die werkzaam zijn voor een grote klantenkring in Dalfsen en omgeving (Zwolle, Raalte, Deventer, Schalkaar, Wijhe). 

U verdient een prachtige tuin

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woon-, leef-, en steeds vaker werkomgeving. Hij moet passen bij uw manier van leven. Misschien wilt u een strakke, onderhoudsvriendelijke tuin waar u van geniet in uw vrije tijd, tot rust komt met een boek of gezellig een borrel drinkt met vrienden. Misschien komt u juist tot rust door zélf in de tuin te werken. 

Of u nu houdt van landelijk, strak en modern, onderhoudsvriendelijk of een uitbundig bloeiende tuin, hoveniersbedrijf Boerhof uit Dalfsen heeft ruime ervaring met de diverse tuinstijlen. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u straks in de tuin zit die u voor ogen heeft en die u het plezier en de rust geven die u zoekt.

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Dalfsen?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Boerhof Dalfsen

Hoveniers met een groen hart 

Onze hoveniers hebben veel ervaring met tuinaanleg van landelijke en grote, moderne tuinen in het buitengebied van Dalfsen. We houden van de streek en de mentaliteit in de regio. Met liefde voor het landelijke en aandacht voor het creëren van een persoonlijke stijl, maken ze juist van grote tuinen een sfeervolle, persoonlijke plek. 

Onze hoveniers zijn goed opgeleid en hebben allen hun eigen specialisme. Kiest u voor specifieke materialen, tuinonderdelen of beplanting? Hoveniersbedrijf Boerhof heeft de hoveniers in dienst die dat voor u realiseren. Ons team heeft specialisten op het gebied:

 • Vijvers en zwemvijvers
 • Zwemvijvers
 • Pergola’s en vlonders 
 • Beplanting 
 • Overkappingen
 • Sierbestrating
 • Tuinverlichting
 • (Natuurlijke) schuttingen
 • Beregeningssystemen

Natuurlijk zwemmen in uw zwemvijver

Een prachtige combi van plantenvijver en privé zwembad

In het buitengebied van Dalfsen is er nog volop ruimte en hebben veel mensen de luxe van een grote tuin. Steeds vaker leggen onze hoveniers daar een zwemvijver aan. Een zwemvijver is niet alleen heerlijk vanwege de steeds warmere zomers in Nederland, het past ook perfect in een gezonde leefstijl. 

Zwemvijver aanleggen

Een zwemvijver wordt gezuiverd door een plantenfilter, ook wel hydrofilter genoemd. Hij is geschikt om in te zwemmen zonder dat er chloor of zout worden gebruikt om het water schoon te houden. Met een speciale waterpomp en plantenfilters wordt het water op een natuurlijke manier gezuiverd. U heeft niet alleen ieder seizoen een prachtige plantenvijver in uw tuin, maar u neemt ook iedere ochtend of avond een verfrissende duik in uw privé zwembad. 

Benieuwd hoe een zwemvijver werkt? Meer weten over de mogelijkheden van een zwemvijver in uw tuin? Onze hoveniers leggen regelmatig zwemvijvers aan in Dalfsen en omgeving. Ze geven u graag advies. 

Neem contact op

Tuinontwerp op maat

De basis van jarenlang tuinplezier

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Is het hoog tijd voor een tuinrenovatie? Alles begint bij een goed doordacht tuinontwerp op basis van uw wensen. Hoveniersbedrijf Boerhof uit Dalfsen begeleidt en adviseert u van begin tot eind met het ontwerpen van uw droomtuin, in de stijl en sfeer waar u van houdt. Iedere persoon, iedere plek en iedere tuin is anders. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen uw ideeën naar een persoonlijk tuinontwerp dat helemaal past bij u, uw leefstijl en uw woonomgeving. 

Boerhof, dé hovenier uit Dalfsen

3D tuinontwerp

Maak alvast een virtuele wandeling door uw nieuwe tuin

Het tuinontwerp ontvangt u van ons op papier én komen we u persoonlijk laten zien in een 3D tuinontwerp. Met het 3D tuinontwerp krijgt u een nog beter beeld van de tuin. U wandelt als het ware door uw toekomstige tuin en ziet hoe de planten en de materialen uitkomen, hoe het uitzicht wordt en hoe de sfeer voelt. U kunt zelfs al zien hoe uw tuin er in de toekomst uitziet, bijvoorbeeld over 5 jaar. Samen met u komen we zo in 3 stappen tot het tuinontwerp van uw droomtuin.

Hoveniersbedrijf Boerhof Dalfsen
Professionals met een passie voor groen

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen 
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak 
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Bedrijfstuinen ontwerpen

Hoveniersbedrijf Boerhof uit Dalfsen ontwerpt naast particuliere tuinen ook bedrijfstuinen voor bedrijven, overheid en instellingen. Een mooie bedrijfstuin zorgt voor een representatieve entree en uitstraling en een prettige werkomgeving voor medewerkers. Met goed aangelegd groen straalt uw bedrijf karakter, professionaliteit en rust uit. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies over het ontwerpen en aanleggen van groen rondom uw bedrijf, kantoor of instelling? Maak kennis met de hoveniers van hoveniersbedrijf Boerhof uit Dalfsen.

Neem contact op

Boerhof, dé hovenier uit Dalfsen

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Tijd voor het echte werk

Is het ontwerp definitief en zijn de materialen en beplanting uitgekozen, dan kan het echte werk beginnen. Onze hoveniers stemmen de planning met u af, zodat u weet wanneer we beginnen met de tuinaanleg en wanneer de tuin wordt opgeleverd. We houden daarbij uiteraard rekening met uw agenda, zodat de werkzaamheden rondom uw huis of bedrijf plaatsvinden in een periode die voor u uitkomt.

Wij staan voor kwaliteit

Onze hoveniers leggen veel tuinen aan in het buitengebied van Dalfsen. Om te zorgen dat uw tuin niet alleen mooi is bij oplevering, maar jarenlang mooi blijft, gebruiken we uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Is dat duurder? Nee, gelukkig niet. Ten eerste omdat kwaliteitsproducten en - materialen er in verschillende prijsklassen zijn. En ten tweede omdat ze langer meegaan en langer mooi blijven.

Hoveniersbedrijf Boerhof Dalfsen

Professionals met een passie voor groen

 • Volop nieuwe tuinideeën en mogelijkheden
 • Vakmensen die denken in mogelijkheden en oplossingen 
 • Open en eerlijk advies
 • Korte lijnen en afspraak is afspraak 
 • Kwaliteit en service hoog in het vaandel
Boerhof, dé hovenier uit Dalfsen

Tuinonderhoud

Geniet ieder seizoen maximaal van uw tuin

Van uw tuin geniet u niet alleen in de zomer. Ieder seizoen geeft zijn eigen kleuren, bloei en sfeer in de tuin. Helemaal in de landelijke omgeving van Dalfsen. Wilt u maximaal genieten van uw tuin en er niet te veel werk aan hebben, dan verzorgen onze hoveniers graag voor u het onderhoud van uw tuin. 

Of u nu jaarlijks, periodiek of incidenteel op zoek bent naar een hovenier die uw tuin in Dalfsen onderhoudt, onze hoveniers staan voor u klaar en zorgen voor tuinonderhoud op maat
Wat kunnen we voor u doen op het gebied van tuinonderhoud:

 • Verwijderen van onkruid en blad
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen,
  tuinverlichting, bestrating en terrassen 

Op zoek naar een hovenier in Dalfsen die uw droomtuin ontwerpt, aanlegt en onderhoudt?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Boerhof uit Dalfsen

Neem contact op

halfpicstopHovenier DalfsenHovenier Dalfsen

Klanten vertellen

9.2Boerhof, dé hovenier uit DalfsenHovenier Dalfsen | Ervaren hovenier Dalfsen | Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoudHoveniersbedrijf Boerhof9292Boerhof, dé hovenier uit Dalfsen Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl