Bedrijfstuin aanleggen

Bedrijfstuin aanleggen
Haal meer uit uw bedrijfsomgeving

Steeds meer bedrijven laten een bedrijfstuin aanleggen. Niet voor niks. Want een mooie en goed onderhouden tuin biedt tal van voordelen. Zowel voor klanten als voor uw medewerkers. We vertellen u graag over de mogelijkheden en voordelen van een bedrijfstuin.

Tuinaanleg doen we bij hoveniersbedrijf Boerhof al jaren

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Een bedrijfstuin is meer dan een visitekaartje 

Een mooi aangelegde bedrijfstuin. Frisgroen, met bloeiende planten, kleurrijke borders en strak gesnoeide hagen. Goed onderhouden geeft het je bedrijf in ieder seizoen een professionele en representatieve uitstraling. Echt een visitekaartje. Maar een goed aangelegde bedrijfstuin heeft meer voordelen. Voor klanten én medewerkers. 

De 5 belangrijkste voordelen van een bedrijfstuin aanleggen:

 1. Meer werkplezier en minder ziekteverzuim 
  Natuur hebben we nodig. Het geeft ontspanning, vermindert stress en verlaagt het ziekteverzuim. Medewerkers die in de pauze even door de tuin lopen en hun lunch buiten opeten, voelen zich prettiger. Ze waarderen hun werk en werkplek beter wanneer ze worden omringd door groen. De tuin is een ontmoetingsplek voor collega’s die elkaar op een informele beter leren kennen. Het verbetert de werksfeer en de onderlinge samenwerking tussen collega’s. 

 2. Medewerkers presteren beter
  Gedurende de dag op tijd even ontspannen en een frisse neus halen in de tuin, zorgt ervoor dat medewerkers daarna weer fris aan het werk gaan. Ze zijn na een lunchpauze in de tuin scherper en productiever dan wanneer ze de hele dag binnen zitten.

 3. Representatiewaarde
  Groen spreekt aan. Het geeft een verzorgde, krachtige en frisse uitstraling aan uw kantoor- of bedrijfspand. U zorgt altijd voor een positieve eerste indruk bij (potentiele) klanten en bezoekers. 

 4. Klimaatadaptieve functie
  Het klimaat verandert. Met extremer weer en minder diversiteit tot gevolg. Een bedrijfstuin aanleggen helpt wateroverlast voorkomen, geeft verkoeling en kan met de juiste aanplant meer biodiversiteit ondersteunen.

 5. Klantgesprekken, netwerken en vergaderen in de tuin 
  Even letterlijk uit uw kantoorruimte en in de frisse lucht. Gewoon op uw eigen bedrijfsterrein. Hoe leuk is het om een plek te creëren waar u klantgesprekken en vergaderingen kunt houden. Lekker met goed weer in de buitenlucht. Dat werkt altijd inspirerend en positief. 

Meer weten over een bedrijfstuin aanleggen? Wij laten u de verschillende mogelijkheden zien.

Ontvang een offerte 

Bedrijfstuin aanleggen.

Tuinontwerp en tuinaanleg 

U weet aan welke wensen en eisen uw bedrijfstuin moet voldoen. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een passend bedrijfstuinontwerp, waar u en uw medewerkers jarenlang plezier van hebben.

Tuinontwerp

Een bedrijfstuin aanleggen met een goed doordacht tuinontwerp. Daarmee legt u niet alleen de basis voor een mooie en functionele bedrijfstuin. Het geeft u vanaf de start inzicht in de kosten en het onderhoud. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Bedrijfstuinontwerp in 3 stappen

 1. Inventarisatie van wensen en ideeën
 2. 3D tuinontwerp en plantenplan
 3. Begroting en planning

Tuinaanleg bedrijfstuin

Is het ontwerp voor de bedrijfstuin definitief en de offerte goedgekeurd? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. De materialen, beplanting, verlichting, alles wordt tot in detail uitgewerkt en nog een keer met de opdrachtgever doorgesproken. Dan is het eindelijk zover en kunnen we echt starten met de bedrijfstuin aanleggen.

Haal het maximale uit uw bedrijfstuin
Laat een goed doordacht tuinontwerp maken

Neem contact op

Alles weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin in Deventer?

Bekijk onze diensten

TuinontwerpTuinaanlegTuinonderhoud

Of maak direct kennis met hoveniersbedrijf Boerhof

Slim tuinonderhoud

Het geheim van een mooie bedrijfstuin

Een bedrijfstuin aanleggen doet u om er jarenlang plezier van te hebben. Het juiste tuinonderhoud is daarbij essentieel. Uw bedrijfstuin goed onderhouden hoeft gelukkig niet veel tijd en geld te kosten. Een aantal keer per jaar snoeien, onkruid bestrijden en terrasreiniging is al voldoende om te zorgen dat de bedrijfstuin altijd een positieve indruk achterlaat op klanten, bezoekers en medewerkers. 

Altijd tuinonderhoud op maat

Of u nu jaarlijks, periodiek of incidenteel het tuinonderhoud wilt uitbesteden, Boerhof verzorgt het tuinonderhoud op maat. Welke werkzaamheden wilt u uitbesteden?

 • Verwijderen van onkruid, mos en alg
 • Knippen van hagen
 • Snoeien van beplanting
 • Nieuwe beplanting en bollen planten
 • Boomonderhoud
 • Gazononderhoud
 • Verwijderen van blad
 • Tuinbemesting
 • Onderhoud aan de vijver, schuttingen, tuinverlichting, bestrating en terrassen

Uw bedrijfstuin goed onderhouden hoeft gelukkig niet veel tijd en geld te kosten. 

Bedrijfstuin aanleggen | Hoveniersbedrijf Boerhof

Kosten bedrijfstuin onderhouden

Het tuinonderhoud van een bedrijfstuin hoeft niet veel te kosten. Wilt u een onderhoudsvrije bedrijfstuin aanleggen? Dan houden we daar rekening mee in het ontwerp. Een paar keer per jaar onderhoud is dan voldoende. 

De kosten voor tuinonderhoud hangen uiteraard af van de grootte van de bedrijfstuin, het ontwerp en de beplanting. Hoe groter de tuin, hoe meer onderhoudsuren er nodig zijn. We maken hier altijd vaste afspraken over, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wilt u tussendoor toch een keer extra onderhoud plegen? Bijvoorbeeld extra snoeiwerkzaamheden. Dan is één telefoontje genoeg en komen we een keer extra.

Heeft u geen groene vingers? Ontbreekt u de tijd om het tuinonderhoud zelf te doen?
Besteed het dan uit aan onze vakkundige hoveniers. Of u het nu volledig of deels wilt uitbesteden, onze hoveniers doen het snel en vakkundig. Zo blijft u genieten en profiteren van de voordelen van een professionele bedrijfstuin.

Ontvang een offerte

Bedrijfstuin aanleggen | Hoveniersbedrijf Boerhof

Beregeningssysteem aanleggen in uw bedrijfstuin

Altijd een groene tuin met automatische beregening

In Nederland kennen we natte en droge perioden. Regelmatig en op tijd uw tuin bewateren is ontzettend belangrijk om de tuin mooi te houden. Een automatisch beregeningssysteem in uw bedrijfstuin aanleggen heeft grote voordelen:

 • Het bespaart u veel tijd!
 • U geniet altijd van een groene bedrijfstuin 
 • De automatische beregening werkt wanneer het nodig is. In het weekend, tijdens vakanties en in de zakelijk drukke tijden
 • Werk met een tijdsschakelaar. Dan kunt u ook ’s nachts of voor zonsopkomt de tuin beregenen. Daardoor verdampt er minder water en profiteert uw bedrijfstuin optimaal van de automatische beregening
 • De automatische sensor zorgt ook dat de beregening stopt wanneer de planten en struiken voldoende water hebben gehad.

Benieuwd naar de mogelijkheden van automatische beregening?
We adviseren u vrijblijvend

Neem contact op

Bedrijfstuin aanleggen | Hoveniersbedrijf Boerhof

Bedrijfstuin: daktuin en dakterras

Creëer een oase van groen op het dak

Heeft u onvoldoende ruimte om een bedrijfstuin aan te leggen rondom uw bedrijfspand, maar wel een plat dak of ruim balkon? Dan zijn die plekken vaak heel geschikt om een oase van groen te realiseren. Een daktuin of dakterras met sedum, groene plantenbakken, seizoenbloeiers, een overkapping voor schaduw en fijn ingerichte zitplekken om gesprekken te voeren, te vergaderen, te brainstormen, te lunchen en te borrelen.

Een daktuin of dakterras heeft eindeloze mogelijkheden. De enige voorwaarde is voldoende draagcapaciteit van het dak. 

Waarom samenwerken met Hoveniersbedrijf Boerhof?

Voor kwaliteit en jarenlang tuinplezier

Bij Hoveniersbedrijf Boerhoef staan vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind. We zorgen dat we uw wensen en ideeën op een verrassende manier vertalen. Zodat we voor u een sfeervolle én functionele bedrijfstuin aanleggen, waar u jarenlang plezier van heeft.

Hoveniersbedrijf Boerhof

 • Volop nieuwe ideeën en mogelijkheden
 • Open en eerlijk advies
 • Complete offerte
 • Heldere planning
 • Afspraak is afspraak
 • Korte lijnen en snel antwoord op vragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een bedrijfstuin aan te leggen?

Maak kennis met Hoveniersbedrijf Boerhof

Neem contact op

halfpicstopBedrijfstuin aanleggen

Klanten vertellen

9.2Bedrijfstuin aanleggen | Hoveniersbedrijf BoerhofEen goede bedrijfstuin is meer dan een visitekaartje. Medewerkers presteren beter. Ziekteverzuim gaat omlaag. Bekijk de voordelen en mogelijkheden.Hoveniersbedrijf Boerhof105105Bedrijfstuin aanleggen | Hoveniersbedrijf Boerhof Hoveniersbedrijf Boerhof9.21055

“Wij helpen u graag met het
verwezenlijken van uw droomtuin!”

0570 76 81 36
info@hoveniersbedrijfboerhof.nl